SUGG 2018 October 18 to 19, 2018 at the Factory Hotel

 

 

Münster, Germany

 

 

Meet us at SUGG 2018 Stonebranch User Group Germany

Stonebranch User Group Germany (SUGG) is the premier, German-speaking event for Stonebranch prospects, customers, partners and friends looking to improve their education, network with like-minded peers, and connect with Stonebranch Workload Automation experts and other top-rated technology vendors.

Event Location 2018:

FACTORY HOTEL Münster
An der Germania Brauerei 5
48159 Münster
Tel: +49 251 41880

Booking rooms:

We've negotiated a special room rate (valid until August 28, 2018) at the Factory Hotel. Rooms are available depending upon availability.

Please contact the Hotel Team at +49 251 41880 (Keyword: STONEBRANCH) or via mail(at)factoryhotel(dot)de to make your reservation.


Agenda

Morning: October 18, 2018

Registration and Welcome Snack
11:00 - 12:00 CET Foyer, Factory Hotel All Attendees 60 minutes
Registration and Welcome Snack
11:00 - 12:00 CET
All Attendees
60 minutes
Conference Opening
12:00 - 12:30 CET Meeting Room Andreas Hölscher, LVM and Peter Rennhack, Stonebranch 30 minutes
Conference Opening
12:00 - 12:30 CET
Andreas Hölscher, LVM and Peter Rennhack, Stonebranch
30 minutes
Stonebranch Company Update & News
12:30 - 13:00 CET Meeting Room Detlef Purschke and Rigas Paschaloudis, Stonebranch 30 minutes
Stonebranch Company Update & News
12:30 - 13:00 CET
Detlef Purschke and Rigas Paschaloudis, Stonebranch
30 minutes
Stonebranch Universal Agent 6.5.0.0 & Universal Data Mover - Update & Future Outlook
13:00 - 13:45 CET Meeting Room Helmut Dahmen and Melahat Elis, Stonebranch 45 minutes
Stonebranch Universal Agent 6.5.0.0 & Universal Data Mover - Update & Future Outlook
13:00 - 13:45 CET
Helmut Dahmen and Melahat Elis, Stonebranch
45 minutes
Coffee Break & Networking
13:45 - 14:15 CET Foyer, Factory Hotel All Attendees 30 minutes
Coffee Break & Networking
13:45 - 14:15 CET
All Attendees
30 minutes

Afternoon: October 18, 2018

Automation Best-Practice: UCMD2 - Universal Can Make Docker too. Two practical ways to use containers
14:15 - 15:00 CET Meeting Room Lukas Essig, Fiducia & GAD IT AG 45 minutes
Automation Best-Practice: UCMD2 - Universal Can Make Docker too. Two practical ways to use containers
14:15 - 15:00 CET
Lukas Essig, Fiducia & GAD IT AG
45 minutes
Automation Best-Practice: SAP Automation, incl. SAP Connector, SAP Transition, and more
15:00 - 15:45 CET Meeting Room Nils Buer, Stonebranch 45 minutes
Automation Best-Practice: SAP Automation, incl. SAP Connector, SAP Transition, and more
15:00 - 15:45 CET
Nils Buer, Stonebranch
45 minutes
Coffee Break & Networking
15:45 - 16:15 CET Foyer, Factory Hotel All Attendees 30 minutes
Coffee Break & Networking
15:45 - 16:15 CET
All Attendees
30 minutes
Cloud Automation as a Driver of Digital Transformation
16:15 - 16:30 CET Meeting Room Moritz Roos, Stonebranch 15 minutes
Cloud Automation as a Driver of Digital Transformation
16:15 - 16:30 CET
Moritz Roos, Stonebranch
15 minutes
Automation Best-Practice: Hybrid Cloud File Transfer
16:30 - 17:00 CET Meeting Room Werner Tenbrock, AXA Tech and Nils Buer, Stonebranch 30 minutes
Automation Best-Practice: Hybrid Cloud File Transfer
16:30 - 17:00 CET
Werner Tenbrock, AXA Tech and Nils Buer, Stonebranch
30 minutes
Closing Remarks Day 1 - Q&A
17:00 - 17:45 CET Meeting Room Detlef Purschke, Stonebranch 45 minutes
Closing Remarks Day 1 - Q&A
17:00 - 17:45 CET
Detlef Purschke, Stonebranch
45 minutes

Evening: October 18, 2018

Dinner, Get-Together and Networking
19:30 - 22:00 CET Mole, Factory Hotel All Attendees 150 minutes
Dinner, Get-Together and Networking
19:30 - 22:00 CET
All Attendees
150 minutes

Morning: October 19, 2018

Partner Presentation: SAP DevOps Toolchain
09:30 - 10:00 CET Meeting Room Wolfgang Derks, Realtech and Nils Buer, Stonebranch 30 minutes
Partner Presentation: SAP DevOps Toolchain
09:30 - 10:00 CET
Wolfgang Derks, Realtech and Nils Buer, Stonebranch
30 minutes
Universal Automation Center & Universal Controller 6.5.0.0 - Update & Future Outlook
10:00 - 10:30 CET Meeting Room Helmut Dahmen, Stonebranch 30 minutes
Universal Automation Center & Universal Controller 6.5.0.0 - Update & Future Outlook
10:00 - 10:30 CET
Helmut Dahmen, Stonebranch
30 minutes
Coffee Break & Networking
10:30 - 11:00 CET Foyer, Factory Hotel All Attendees 30 minutes
Coffee Break & Networking
10:30 - 11:00 CET
All Attendees
30 minutes
Stonebranch Transformation Factory - Professional Services to Perform your Transformation Projects
11:00 - 11:30 CET Meeting Room Martin Schlothauer, Stonebranch 30 minutes
Stonebranch Transformation Factory - Professional Services to Perform your Transformation Projects
11:00 - 11:30 CET
Martin Schlothauer, Stonebranch
30 minutes
Universal Agent: Python Integration - Introduction, Overview and Live-Demo
11:30 - 12:00 CET Meeting Room, Factory Hotel Nils Buer, Stonebranch 30 minutes
Universal Agent: Python Integration - Introduction, Overview and Live-Demo
11:30 - 12:00 CET
Nils Buer, Stonebranch
30 minutes
Closing Remarks Day 2 - Q&A
12:00 - 12:30 CET Meeting Room Andreas Hölscher, LVM and Peter Rennhack, Stonebranch 30 minutes
Closing Remarks Day 2 - Q&A
12:00 - 12:30 CET
Andreas Hölscher, LVM and Peter Rennhack, Stonebranch
30 minutes
Lunch, Get-Together and Networking
12:30 - 13:30 CET Restaurant, Factory Hotel All Attendees 60 minutes
Lunch, Get-Together and Networking
12:30 - 13:30 CET
All Attendees
60 minutes
Offical End of the SUGG 2018
13:30 CET Factory Hotel All Attendees
Offical End of the SUGG 2018
13:30 CET
All Attendees

Register Now!

Is Your Partner Coming to Dinner?

Stonebranch Contact

Thorsten Mueller is available to answer any questions and can be reached at +49 69 7430485 222 or via email

thorsten.mueller@stonebranch.com