SNUG 2018 Stonebranch Nordic User Group

 November 20, 2018
Hosted at KMD A/S

Copenhagen/Ballerup, Denmark

Register Now

Meet us at Stonebranch Nordic User Group 2018 The predominate user conference for workload automation professionals, blending vision, insight and networking in the nordic region.

Get connected with Stonebranch prospects, customers, partners and friends looking to improve their education. Network with like-minded peers while connecting with Stonebranch workload automation and job scheduling experts and other top-rated technology vendors.

Join us November 20, 2018 in Ballerup/Copenhagen!

Event Location 2018:

KMD A/S - Headquarters
Lautrupparken 40
DK-2750 Ballerup


Preliminary Agenda

Morning: November 20, 2018

Registration
09:00 - 09:30 CET Foyer, KMD All Attendees 30 minutes
Registration
09:00 - 09:30 CET
All Attendees
30 minutes
Conference Opening - Introducing KMD and Stonebranch Company Update
09:30 - 10:00 CET Meeting Room Finn Egholm, KMD and Rigas Paschaloudis, Stonebranch 30 minutes
Conference Opening - Introducing KMD and Stonebranch Company Update
09:30 - 10:00 CET
Finn Egholm, KMD and Rigas Paschaloudis, Stonebranch
30 minutes
Stonebranch Universal Agent 6.4.x.x & Universal Data Mover - Update & Future Outlook
10:00 - 10:45 CET Meeting Room Helmut Dahmen, Stonebranch 45 minutes
Stonebranch Universal Agent 6.4.x.x & Universal Data Mover - Update & Future Outlook
10:00 - 10:45 CET
Helmut Dahmen, Stonebranch
45 minutes
Coffee Break & Networking
10:45 - 11:15 CET Foyer, KMD All Attendees 30 minutes
Coffee Break & Networking
10:45 - 11:15 CET
All Attendees
30 minutes
Automation Best-Practice: Coop Danmark A/S
11:15 - 11:45 CET Meeting Room Palle Vesterlund, Coop Danmark 30 minutes
Automation Best-Practice: Coop Danmark A/S
11:15 - 11:45 CET
Palle Vesterlund, Coop Danmark
30 minutes
Universal Automation Center & Universal Controller 6.4.x.x - Update & Future Outlook
11:45 - 12:30 CET Meeting Room Helmut Dahmen, Stonebranch 45 minutes
Universal Automation Center & Universal Controller 6.4.x.x - Update & Future Outlook
11:45 - 12:30 CET
Helmut Dahmen, Stonebranch
45 minutes
Walking Lunch, Get-Together and Networking
12:30 - 13:30 CET Foyer, KMD All Attendees 60 minutes
Walking Lunch, Get-Together and Networking
12:30 - 13:30 CET
All Attendees
60 minutes

Afternoon: November 20, 2018

Cloud Automation - Introduction and Overview
13:30 - 13:55 CET Meeting Room Moritz Roos, Stonebranch 25 minutes
Cloud Automation - Introduction and Overview
13:30 - 13:55 CET
Moritz Roos, Stonebranch
25 minutes
SAP Automation - Introduction and Overview
13:55 - 14:15 CET Meeting Room Helmut Dahmen, Stonebranch 20 minutes
SAP Automation - Introduction and Overview
13:55 - 14:15 CET
Helmut Dahmen, Stonebranch
20 minutes
Automation Best-Practice: KMD A/S
14:15 - 14:45 CET Meeting Room TBD, KMD 30 minutes
Automation Best-Practice: KMD A/S
14:15 - 14:45 CET
TBD, KMD
30 minutes
Coffee Break & Networking
14:45 - 15:15 CET Foyer, KMD All Attendees 30 minutes
Coffee Break & Networking
14:45 - 15:15 CET
All Attendees
30 minutes
Automation Best-Practice: JN Data A/S (TBC)
15:15 - 15:45 CET Meeting Room TBD, TBC 30 minutes
Automation Best-Practice: JN Data A/S (TBC)
15:15 - 15:45 CET
TBD, TBC
30 minutes
Q&A, Closing Remarks
15:45 - 16:45 CET Meeting Room All Attendees 60 minutes
Q&A, Closing Remarks
15:45 - 16:45 CET
All Attendees
60 minutes

Evening: November 20, 2018

Bowling Event, Get-Together and Networking, Food & Drinks
18:00 - 22:00 CET DGI-Byen, Copenhagen All Attendees 240 minutes
Bowling Event, Get-Together and Networking, Food & Drinks
18:00 - 22:00 CET
All Attendees
240 minutes

Register Now!

Is Your Partner Coming to Bowling?

Stonebranch Contact

Thorsten Mueller is available to answer any questions and can be reached at +49 69 7430485 222 or via email

thorsten.mueller@stonebranch.com