Innovation Europe 2018 Autumn 2018 at the Eye Filmmuseum

 

More information soon!

 

Amsterdam, Netherlands

 

 

 

Meet us at Innovation Europe 2018 Europe's predominate conference for workload automation professionals, blending vision, insight and networking.

Get connected with Stonebranch prospects, customers, partners and friends looking to improve their education. Network with like-minded peers while connecting with Stonebranch Workload Automation and Job Scheduling experts and other top-rated technology vendors.

Join us in Autumn 2018 in Amsterdam!

Event Location 2018:

The Eye
Filmmuseum Amsterdam
IJpromenade 1
1031KT Amsterdam
Phone: +31 20 589 1400
Web: The Eye


Preliminary Agenda

Morning: Pre-Conference Session

UAC for Cloud, DevOps and SAP - Technical Training Session
09:30 - 11:00 CET Cinema 3, The Eye Nils Buer - Stonebranch 90 minutes
UAC for Cloud, DevOps and SAP - Technical Training Session
09:30 - 11:00 CET
Nils Buer - Stonebranch
90 minutes

Morning: Main Conference Sessions

Registration and Welcome Snack
11:00 - 12:00 CET Foyer, The Eye All Attendees 60 minutes
Registration and Welcome Snack
11:00 - 12:00 CET
All Attendees
60 minutes
Conference Opening
12:00 - 12:15 CET Cinema 3, The Eye Dr. Detlef Purschke/Jan Weegink, Stonebranch 15 minutes
Conference Opening
12:00 - 12:15 CET
Dr. Detlef Purschke/Jan Weegink, Stonebranch
15 minutes
Stonebranch Company Update & News
12:15 - 12:30 CET Cinema 3, The Eye Rigas Paschaloudis, Stonebranch 15 minutes
Stonebranch Company Update & News
12:15 - 12:30 CET
Rigas Paschaloudis, Stonebranch
15 minutes
Technology Roadmap and Future Developments
12:30 - 13:00 CET Cinema 3, The Eye Dr. Jens Troetscher, Stonebranch 30 minutes
Technology Roadmap and Future Developments
12:30 - 13:00 CET
Dr. Jens Troetscher, Stonebranch
30 minutes
Best Practice: Customer Presentation - Dutch Private Bank
13:00 - 13:20 CET Cinema 3, The Eye TBA 20 minutes
Best Practice: Customer Presentation - Dutch Private Bank
13:00 - 13:20 CET
TBA
20 minutes
Walking Lunch and Networking
13:20 - 14:10 CET Foyer, The Eye All Attendees 50 minutes
Walking Lunch and Networking
13:20 - 14:10 CET
All Attendees
50 minutes

Afternoon: Main Conference Sessions

Key Note: Future Challenges of Automation
14:10 - 14:30 CET Cinema 3, The Eye TBA 20 minutes
Key Note: Future Challenges of Automation
14:10 - 14:30 CET
TBA
20 minutes
Best Practice: Customer Presentation - Leading Dutch Bank
14:30 - 15:00 CET Cinema 3, The Eye TBA 30 minutes
Best Practice: Customer Presentation - Leading Dutch Bank
14:30 - 15:00 CET
TBA
30 minutes
Partner Presentation: DevOps Automation for SAP
15:00 - 15:20 CET Cinema 3, The Eye TBA 20 minutes
Partner Presentation: DevOps Automation for SAP
15:00 - 15:20 CET
TBA
20 minutes
Coffee Break & Networking
15:20 - 15:50 CET Foyer, The Eye All Attendees 30 minutes
Coffee Break & Networking
15:20 - 15:50 CET
All Attendees
30 minutes
Best Practice: Customer Presentation - Leading Car Manufacturer
15:50 - 16:10 CET Cinema 3, The Eye TBA 20 minutes
Best Practice: Customer Presentation - Leading Car Manufacturer
15:50 - 16:10 CET
TBA
20 minutes
Best Practice: Customer Presentation - Airline Industry
16:10 - 16:30 CET Cinema 3, The Eye TBA 20 minutes
Best Practice: Customer Presentation - Airline Industry
16:10 - 16:30 CET
TBA
20 minutes
Best Practice: Customer Presentation - Leading Global Insurance
16:30 - 16:50 CET Cinema 3, The Eye TBA 20 minutes
Best Practice: Customer Presentation - Leading Global Insurance
16:30 - 16:50 CET
TBA
20 minutes
Live Demo: Cloud Automation 360˚
16:50 - 17:20 CET Cinema 3, The Eye Nils Buer, Stonebranch 30 minutes
Live Demo: Cloud Automation 360˚
16:50 - 17:20 CET
Nils Buer, Stonebranch
30 minutes
Closing Remarks
17:20 - 17:30 CET Cinema 3, The Eye Dr. Detlef Purschke, Stonebranch 10 minutes
Closing Remarks
17:20 - 17:30 CET
Dr. Detlef Purschke, Stonebranch
10 minutes

Evening Session

Dinner, Get-Together and Networking
18:00 - 22:00 CET TBA soon All Attendees 300 minutes
Dinner, Get-Together and Networking
18:00 - 22:00 CET
All Attendees
300 minutes

Stonebranch Contact

Thorsten Mueller is available to answer any questions and can be reached at +49 69 7430485 222 or via email

thorsten.mueller@stonebranch.com